Back Back Nieuws

WOP.nl verzorgt evenement 40 jaar Unidek

08 juli 2009
Op het eigen terrein van Unidek in Gemert werd zaterdag 27 juni omgetoverd tot festivalterrein om samen met alle medewerkers en hun familie het 40-jarig jubileum te komen vieren. De organisatie was in handen van WOP.nl

Met de zon hoog aan de hemel arriveerden de gasten halverwege de middag voor dit bijzondere jubileum. Geen glitter en glamour, maar puur en gezelligheid voor het hele gezin. Een diversiteit aan tenten, een groot centraal terras en een authentieke kiosk zorgden voor een gezellige aanblik en voor een heuse festival sfeer waar het voor de gasten heerlijk toeven was.

De circa 1.000 gasten werden, na het centrale welkom, getrakteerd op de muziek van Hallo Hallo en de Mediterrane klanken van Cuata. Uiteraard brengt een familiedag veel kinderen op de been die zich, verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën, opperbest konden vermaken. De kleinsten met activiteiten als knutselen en schminken, de wat oudere in de panna voetbal arena’s in bij de Wii-displays.


Nadat de gasten hadden genoten van de uitgebreide barbecue en de zon langzaam wegtrok, volgde als finale Rhythm en Brassband TOK met hun danseressen. Een spetterend einde van een prachtig 40-jarig jubileum georganiseerd door WOP.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!