Back Back Nieuws

WOP.nl organiseert vier evenementen op een dag

30 mei 2012
WOP.nl organiseerde onlangs vier evenementen op één dag verspreid over Nederland en België. Dankzij een strakke planning, een enthousiaste uitvoer en een lekker zonnetje draaide alles zorgeloos volgens WOP.nl.

 

Viering nieuw bedrijfspand

Het eerste evenement vond plaats bij Flamco in Bunschoten. De organisatie was uit haar bedrijfspand gegroeid. Maar in plaats van te verhuizen, bouwde men een grote bedrijfshal over de bestaande heen. Dit kunststukje wilde men natuurlijk laten zien aan relaties en aan het thuisfront. WOP.nl organiseerde daarom een netwerkdiner en een familiedag in het decor van de nieuwe productiehal.

 

Circusterrein vol clowns, olifanten en tijgers

Koeltechnisch installatiebureau Fri-Jado bestaat 75 jaar en wilde dit vieren met medewerkers en relaties. Na een rondleiding kwamen de gasten uit op een circusterrein. Hier werden zij met een ouderwetse show vermaakt door clowns en trapezewerkers, door olifanten en tijgers. Na afloop van de voorstelling werden de barbecues aangestoken en kwamen zangers en muzikanten uit de wagens.

 

75-jarig jubileumfeest

Ondertussen werd in de Schiecentrale het 75 jarig jubileumfeest van transport- en logistiek bedrijf Zijderlaan gevierd. Een ruimte met een originele inrichting vormde het decor voor verschillende optredens en een uniek theaterdiner zoals de medewerkers dit nog nooit hadden meegemaakt.

 

Feest op stadstrand in België

Het laatste evenement dat op 12 mei door WOP.nl werd georganiseerd vond plaats in België. Meer dan 2.300 gasten van een elektrotechnisch specialist meldden zich aan voor het feest aan de Schelde in Antwerpen. 1150 hotelkamers, 84 parkeerlocaties, talloze bustransfers en een groot feest. Speciaal voor de opdrachtgever opende Bocadero haar deuren. Binnen en buiten, voor het podium en op het stadstrand, overal hadden de medewerkers een geslaagde avond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!