Back Back Nieuws

Wop.nl gaat met The Sting terug naar '82

24 oktober 2007
Winkelketen The Sting vierde in september haar 25 jarig jubileum. WOP.nl  nodigde alle medewerkers uit om mee terug te gaan naar het jaar van oprichting: 1982. Tijdens een memorabele avond werd terug gekeken naar oude tijden maar bleek de organisatie springlevend te zijn.

The Sting heeft een beroemde traditie op het gebied van personeelsfeesten. Het 25 jarig bestaan van de onderneming kon dan ook niet ongemerkt voorbij gaan. Vanwege haar lange relatie met The Sting was WOP.nl verantwoordelijk voor het concept en de organisatie.

Het kledingadvies om jaren ’80 stijl te komen werd door de medewerkers uit de modebranche natuurlijk tot in de puntjes uitgevoerd. Hierdoor begon het feest al direct bij de aankomst van de gasten. Een enthousiaste menigte zorgde ervoor dat iedereen zich een ware ster voelde.

Directeur Herman Franzen opende het feest op knallende wijze door verkleed als Rambo een complete M-60 leeg te schieten boven zijn medewerkers. Een grap die een groot contrast vormde met het openingsoptreden van dé sterren uit 1982: de Dolly Dots.

Gedurende de avond keerden de gasten door verschillende feestsferen weer terug naar meer recente tijden. Soms werd er nog even weemoedig terug gekeken naar de mooie plaatjes van weleer, dan weer werd er gedanst op hits uit de jaren er na of ging men compleet door het lint bij de laatste succesformules. Omdat The Sting in 1982 in Tilburg is begonnen, werd het feest afgesloten met de bekendste Tilburger van Nederland: Guus Meeuwis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!