Back Back Nieuws

WOP trots op 2012 en heeft zin in 2013

22 januari 2013
Hoewel de Nederlandse economie nog steeds in zwaar weer verkeert, gingen de donkere wolken in 2012 aan WOP voorbij. Ook in de laatste maanden van het jaar werd er een aantal evenementen georganiseerd waar het bureau uit Etten-Leur trots op is.

Jubileum Media Markt
Zo mocht WOP in november, in het kader van het 12½ jarig jubileum van Media Markt, het eerste corporate event in de Ziggo Dome vormgeven. Eddy Vonk van WOP vertelt ons: ‘De toon werd direct gezet met een waanzinnig feest. Na een originele ontvangst en een spetterende openingsshow dompelden de duizenden gasten zich onder in de vele werelden van Media Markt…ze vielen hierbij van de ene verbazing in de andere. En toen moest de waanzinnige finaleshow met Anastacia en talloze Nederlandse toppers nog komen.’

De CFO van Media Markt schreef in zijn dankbrief aan WOP: ‘Wat onze wensen ook waren, alles kon bij WOP. Alles werd in alle rust en met grote professionaliteit voorbereid en uitgevoerd. Zowel in de organisatie vooraf als tijdens de avond was de sfeer geweldig!’

Circuscomplex in de sneeuw
Ook december was een topmaand voor WOP. Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe adviescentrum van Rabobank Amerstreek werden er maar liefst zeven bijeenkomsten georganiseerd voor diverse doelgroepen. In de eerste wintersneeuw werd  voor een periode van 10 dagen een circuscomplex gebouwd. ‘Multifunctioneel, laagdrempelig en heel erg sfeervol. Van leden tot aan zakelijke relaties, van senioren tot aan hoogwaardigheidsbekleders….iedereen voelde zich meer dan welkom bij Rabobank Amerstreek. In de warme ambiance kregen de gasten steeds een unieke  mix van informatie, strakke corporate shows, Brabantse gezelligheid en internationale circusacts voorgeschoteld’, aldus Eddy Vonk.

New Sixties Party
Naast diverse andere evenementen vormde ook het evenement voor Mazars in DeFabrique een lichtpuntje in de donkere decembermaand. De directievoorzitter, begonnen in de jaren ’60, nam afscheid van zijn organisatie. Dit vormde de aanleiding voor een mooie vergelijking tussen de flower-power-jaren en de jaren-nu. Ook toen stond de maatschappij immers op de drempel van een nieuwe periode…het geloof dat alles anders moest. Een waanzinnige New Sixties Party was het resultaat van een doordacht concept. De beats van nu werden gemixt met invloeden uit het verleden. Zo startte de avond met een potje community-singing, stond de eerste afhaalchinees van Nederland naast een moderne discotheek en de Fabulous WannaBeatles met The Kik.

Het jaar 2013 is alweer begonnen en WOP heeft er duidelijk zin in. Ze heeft er alle vertrouwen in dat de zon ook komend jaar weer volop gaat schijnen.

Fotograaf: SjoerdFotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!