Back Back Nieuws

WOP is going to Ibiza. ga je mee?

20 december 2013
Evenementenbureau WOP is sinds kort ook actief op Ibiza. Onder het label WOP/Ibiza organiseert zij evenementen, incentives en prachtige bruiloften op dit zonnige eiland in de Middellandse zee.

Al jarenlang gaan de medewerkers van WOP regelmatig naar Ibiza. Het eiland is trendy en ongetwijfeld hét party eiland van Europa. Maar Ibiza is nog zo veel meer: prachtige dorpjes, mooie stranden en een adembenemende natuur.

WOP permanent op Ibiza
‘Steeds als ik op het eiland kom, word ik vanzelf blij’, zegt Eddy Vonk, eigenaar van WOP. ‘En iedere keer wil ik dit gevoel met anderen delen. Twee jaar geleden sprak ik dan ook mijn wens uit om binnen vijf jaar definitief de overstap naar Ibiza te kunnen maken. Om hier, met mijn evenementenkennis, mijn gasten een unieke tijd te kunnen bieden. Afgelopen jaar heb ik echt alle mogelijkheden van het eiland in kaart gebracht en iedereen leren kennen. Vanaf maart 2014 is WOP/Ibiza permanent gevestigd in de heerlijke Mediterrane zon’.

WOP/Ibiza biedt zakelijke evenementen en incentives aan, maar staat ook klaar om een bruiloft tot in de puntjes te organiseren. ‘En dit  hoeft echt niet direct een kapitaal te gaan kosten’, zegt Eddy Vonk. ‘Juist omdat we de plekjes weten die niet in een reisgids of een brochure van de plaatselijke VVV staan’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!