WOO HAH! Festival ook in 2019 naar Beekse BergenWOO HAH! Festival ook in 2019 naar Beekse Bergen
Back Back Nieuws

WOO HAH! Festival ook in 2019 naar Beekse Bergen

28 december 2018

WOO HAH! kan zich rekenen tot één van de grootste hiphopfestivals van Europa en heeft voor de zomer van 2019 weer heel wat in petto. De organisatie heeft de eerste acts bekend gemaakt, waaronder Travis Scott, Brockhampton en Rae Sremmurd. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli zullen er tijdens dit festival meer dan 60 artiesten te zien zijn. WOO HAH! vindt plaats op het evenemententerrein van Beekse Bergen, waar weekend bezoekers kunnen overnachten op de camping of in luxe bungalows. 

In 2018 vierde WOO HAH! pas haar eerste lustrumeditie met een line-up van internationale allure. Grote sterren als J.Cole, A$AP Rocky, Migos, Ty Dolla $ign en Joey Bada$$ wisten een onuitwisbare indruk achter te laten. Een weekend lang bewees WOO HAH! dé getaway te zijn voor liefhebbers van hiphop, R&B en beats met een energiek publiek van over de hele wereld.

Lyrische bezoekers

De komende editie zet de organisatie deze koers voort door één van de grootste hiphopartiesten van het moment te boeken: Travis Scott. De Amerikaanse rapper is geen onbekende van WOO HAH! - al in 2015 en 2017 stond de artiest op het festivalpodium, waar hij fans en recensenten lyrisch achterliet. Nadat hij wereldwijd hits scoorde met Goosebumps en Antidote bracht hij dit jaar ASTROWORLD uit. Met dit alom geprezen album met gastbijdragen van onder meer Drake, Pharrell Williams en The Weeknd belandde hij meteen op #1 in de Billboard 200 - het ultieme bewijs dat hij is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende rappers van dit moment. Op WOO HAH! geeft hij een exclusief Nederlands optreden als onderdeel van zijn wereldtour.

IJzersterk

Ruud Lemmen, festivaldirecteur: 'Na in 2018 een uitverkochte editie te hebben neergezet op het Beekse Bergen terrein zijn we vastberaden om in 2019 wederom ijzersterk voor de dag te komen. We zijn daarom ook trots dat we Travis Scott voor de 3e keer mogen verwelkomen op WOO HAH! Verder zullen verschillende randprogramma's, zoals The Block en Lil Cube, een comeback maken en denken we ondertussen al na over andere vormen van vermaak. En ondanks dat het misschien wel de mooiste beelden ooit opgeleverd heeft; het spreekt voor zich dat we ook wat aan het stof zullen doen komend jaar!'

Fotocredits > Willem van Breugel

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!