Back Back Nieuws

Wolterinck Event Decoration scoort bij huwelijk voetballer Braafheid in Paleis Het Loo

27 mei 2010
Voetballer Edson Braafheid en zijn geliefde Jo-Ann van Genderen hebben maandag 17 mei elkaar het ja-woord gegeven in Apeldoorn. Wolterinck Event Decoration was gedurende de hele dag verantwoordelijk voor de decoraties.

Onvergetelijke dag
Anne van Voorden en Martin van Hemert hadden geheel in lijn met de wensen van het bruidspaar gekozen voor witte en zacht roze rozen met roze Anthuriums. “We hadden de wens ons huwelijk in te gaan op een glamoureuze manier vol romantiek. Dat is mede door de uitstraling die Wolterinck Event Decoration heeft gecreëerd, heel goed gelukt. Wij, en onze gasten, vergeten deze dag nooit meer!” aldus Jo-Ann Braafheid.

2200 rozen
Het huwelijk werd voltrokken in de Grote Kerk in Apeldoorn die was voorzien van vier mooie grote bloemstukken op een zuil. Het altaar werd aangekleed met een guirlande van rozen en windlichten. De linten aan de kerkbanken maakten het plaatje compleet. Ruim 2200 rozen vulden de balzaal van Paleis Het Loo waar het diner werd gehouden. Hoge slanke vazen met goudgras en rozenbollen maakten indruk op de gasten. Zacht licht van de vetpot kaarsjes maakten het geheel extra romantisch. Het feest in de Prins Hendrik Garage van Paleis Het Loo mede door de aankleding van Wolterinck Event Decoration een groot succes.

Natuurlijke materialen
Martin van Hemert en Anne van Voorden zijn met Wolterinck Event Decoration zelfstandig werkzaam binnen de evenementensector in Nederland en Duitsland. Ze leveren een decoratieplan op maat voor elk denkbaar evenement en verzorgen daarnaast vaak ook meer dan dat (van meubels tot servetringen). Decoraties bestaan altijd uit natuurlijk materiaal, omdat plantaardige materialen de eigenschap hebben mensen op hun gemak te stellen en iedere gewenste sfeer kunnen realiseren. Wolterinck Event Decoration probeert elk evenement te voorzien van een wow-effect omdat hun motto is dat een evenement pas geslaagd is, als de gasten het niet snel zullen vergeten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!