Wobine BoschWobine Bosch
Back Back Interview

Wobine Bosch en Jean Louis Barning van Trippin Angels #event17

12 april 2017

Wie ben je en wat doe je?

Wobine Bosch en Jean Louis Barning van Trippin Angels, wij maken performances voor allerlei events; bedrijfsevenementen, maar ook voor bijvoorbeeld musea. We doen veel op maat en we werken regelmatig met Paradiso. Op Instagram krijg je een mooie indruk van wat wij doen.

Waarom zijn jullie hier?

Vooral om contacten op te doen. Zo hebben we contact met een aantal eventbureaus en Event 17 is een mooie gelegenheid om die mensen weer eens te spreken. En we doen natuurlijk ook nieuwe contacten op. Dat is voor ons heel belangrijk, omdat het niet echt in een hokje te plaatsen is wat wij doen. Op deze manier kunnen wij vertellen wat we met Trippin Angels allemaal doen.

Wat is volgens jullie het ideale evenement?

Als gasten worden verrast en geprikkeld, zonder dat het opdringerig is. Dat mensen aan het denken worden gezet door wat ze net gezien en ervaren hebben.

Wat verwacht je van de evenementenbranche de komende tijd?

Dat de beleving meer op nummer 1 komt. Mensen hebben zoveel gezien, ze willen iets wat de fantasie prikkelt, ze willen weg van de narigheid. Zo is het geen toeval dat een film als La La Land zo aanslaat, daar kunnen je lekker bij wegdromen en in verdwijnen.

 

Foto: Clickshots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!