Back Back Nieuws

WK zwemmen Barcelona compleet ingericht door BloemBloem/Trends for Rent

17 juli 2013
Zeven trailers met designmeubilair en decoraties kwamen op dinsdag 16 juli vanuit Oosterhout aan in Barcelona, waar tussen 19 juli en 4 augustus het WK zwemmen zal plaatsvinden. Het gebied rondom het Olympisch stadion in Barcelona zal compleet worden omgebouwd tot een VIP-locatie met zonnige terrassen en pleinen.

WK zwemmen
Het WK zwemmen is een groots sportevenement deze zomer. De kampioenschappen bestaan uit vijf onderdelen: zwemmen, waterpolo, schoonspringen, synchroonzwemmen en zwemmen in open water. Daarnaast is er nog een demonstratiesport, namelijk (hoog)springen vanaf een platform op 27 meter hoogte.

In totaal worden er tijdens de kampioenschappen 67 finales georganiseerd. Naar schatting zullen 2.500 atleten uit 180 landen deelnemen. De televisierechten zijn verkocht aan 209 landen waardoor meer dan 500 miljoen de wedstrijden kunnen volgen.

Bijzonder
BloemBloem/Trends for Rent is helemaal klaar voor dit bijzondere evenement. ‘De afgelopen jaren hebben we in Nederland veel mooie sportevenementen mogen inrichten, maar deze opdracht is echt heel bijzonder’, aldus directeur Richard Verhoef.

Via de social media kanalen van BloemBloem/Trends for Rent zullen foto’s en updates verschijnen. Daarnaast is op de officiële website Barcelona 2013 alles te lezen over project ‘Planet Water’ dat naar aanleiding van het WK Zwemmen is opgestart.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!