Witte Kruis Evenementenzorg partner van Circuit ZandvoortWitte Kruis Evenementenzorg partner van Circuit Zandvoort
Back Back Nieuws

Witte Kruis Evenementenzorg partner van Circuit Zandvoort

06 februari 2020

Witte Kruis Evenementenzorg is vanaf 2020 Medical Partner van Circuit Zandvoort. Algemeen directeur Circuit Zandvoort Robert van Overdijk en Commercieel Directeur van Witte Kruis Evenementenzorg Marcel van Pijkeren tekenden op dinsdag 4 februari 2020 de samenwerkingsovereenkomst. Dat betekent dat Witte Kruis Evenementenzorg de komende drie jaar tijdens alle evenementen op het circuit medische zorg verleent aan de coureurs, bijbehorende teams, officials en medewerkers van het circuit. Vanuit een schitterend nieuw Medical Center op Circuit Zandvoort.

Gespecialiseerde artsen en ambulanceverpleegkundigen

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening op evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar hulpverlening gespecialiseerde ambulanceverpleegkundigen, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de recent vastgestelde veldnorm Evenementenzorg. Alle hulpverleners van Witte Kruis die actief zijn in de autosport hebben een speciale training van de KNAF gevolgd toegespitst op
de medische hulpverlening in de autosport. Witte Kruis Evenementenzorg is ook preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF).

Hoogwaardige kwaliteit acute hulpverlening

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg. Met ruim 35 jaar ervaring in de zorg staat de grootste ambulancedienst van Nederland garant voor hoogwaardige kwaliteit van acute hulpverlening.Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!