Back Back Nieuws

Winterse Spelen in SnowPlanet

05 oktober 2009
SnowPlanet brengt de Olympische sfeer door een combinatie van spectaculaire, ludieke spelen en winterse gezelligheid. De locatie organiseert een actieve en afwisselende dag waar teambuilding en gezelligheid centraal staan.

Winterse Spelen
De Winterse Spelen bestaan uit diverse competitieve activiteiten. "Omdat deze heel divers van aard zijn, kan iedereen mee doen, ongeacht leeftijd en conditie. Winnen kan door de ultieme combinatie van slim spel, creativiteit en inspanning," zo laat SnowPlanet weten.

Tussendoor is er een ‘Glühweinpauze’ gepland zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Het winnende team zal tijdens de prijsuitreiking uiteraard op gepaste wijze worden gehuldigd.


Dinerarrangementen

Zo'n inspannende middag kan afgesloten worden met een sfeervol diner in één van de restaurants van SnowPlanet; denk aan een ouderwets gezellig steengrill of een originele Zwisterse kaasfondue. Ook is er een a la carte restaurant: The Lodge. En met en groot gezelschap kun je juist kiezen voor een uitgebreid dinerbuffet. Voor meer informatie kun je terecht op deze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!