Back Back Nieuws

Winterse gezelligheid in Het Spoorwegmuseum

25 september 2007
Het Spoorwegmuseum wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot Winter Station. Van 21 december tot en met 6 januari is het museum gehuld in een dik pak sneeuw. Dit evenement staat garant voor vele kerstbomen, guirlandes, schaatsbaan én lekkere Hollandse winterkost. Exclusief voor zakenrelaties worden de deuren al iets eerder geopend, want vanaf 10 december kunnen bedrijven al terecht voor een winters samenzijn.
In een nostalgische sfeer kan het glas geheven worden en teruggeblikt worden op het afgelopen jaar. Het jaarlijkse Winter Station is van alle markten thuis; zo kan er een dansje met de werknemers op de schaatsbaan worden gewaagd of kan er een stop worden gemaakt bij de historische carrousel uit 1916 met galopperende paarden. Iets minder actie? Volg een rondleiding of luister naar een winters verhaal van een verhalenverteller in Dickens kostuum.

Het Spoorwegmuseum is niet alleen in de winter op zakelijk gebied actief. Het hele jaar organiseert het museum verschillende tentoonstellingen en evenementen waar arrangementen bij geboekt kunnen worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!