Winters inspiratie-event in FrieslandWinters inspiratie-event in Friesland
Back Back Nieuws

Winters inspiratie-event in Friesland

09 januari 2024

Op donderdag 25 januari en vrijdag 26 januari organiseert Meet in Friesland ‘Opladen in Friesland'. Een kleinschalig programma speciaal voor planners & hr managers die regelmatig zakelijke events, trainingen en workshops op locatie organiseren. Ze laten je al het moois ervaren wat Friesland in de winter te beleven heeft.  Wist je dat Friezen de gelukkigste inwoners van Nederland zijn? Dat geluksgevoel deelt Meet in Friesland graag met jou. Je hoeft echt niet ver weg voor een inspirerend zakelijk programma met inhoud. Kom opladen Friesland Style: stap uit de drukte en hectiek van de werkvloer en ontmoet elkaar echt in Friesland. Het open landschap geeft de ruimte om samen koers te bepalen en met nieuwe energie aan de slag te gaan

  • Verblijf in de industriële voormalige melkfabriek de Suvelfabryk
  • Meer werkgeluk ervaren? Organisatietherapeut en coach Jeroen Stek verzorgd een workshop ‘Breinvriendelijk werken’.
  • Ontdek de kwelders en de prachtige vergezichten van het UNESCO Werelderfgoed de Wadden tijdens een wandeling over het wad en pluk oesters met Wadloopcentrum Fryslân.
  • Ontdek de noordelijkste wijngaard van Nederland en geniet van een wijnproeverij van Wijngaard de Frysling
  • Tussen de priklichtjes, schapenvachten en warme kleden bereidt Maerkas buiten een stoere winterbarbecue.  
  • Het Lauwersmeergebied is een van de donkerste plekken van Nederland. Sluit je dag af met sterrenkijken onder begeleiding van astronoom Koen van den Driesche van Waddensky.

Donderdag 25 - vrijdag 26 januari 2024
Suvelfabryk, Lioessens
Deelname: €49,95 
Het programma is inclusief overnachting

Meet in Friesland organiseert de Expeditie i.s.m. Sailing Dutchman Events. Voor dit event zijn slechts een beperkt aantal plaatsen ter beschikking in verband met de activiteiten en overnachting. Alle aanmeldingen worden gescreend. Het programma is bedoeld voor planners, trainers, coaches en hr-managers die regelmatig zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven op locatie organiseren.

Foto: Mitch Depon

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!