Winterfabrique blijft open Winterfabrique blijft open
Back Back Nieuws

Winterfabrique blijft open

20 december 2021

It giet oan! Tijdens de persconferentie van zaterdagavond werd verteld dat buitensporten open blijven. De schaats- en curlingbanen van de Winterfabrique vallen onder deze regelgeving. Met wat extra aanpassingen én zelfs een gloednieuwe drive-thru wil het team gasten een lichtpuntje blijven bezorgen in donkere tijden.

Zorgeloos genieten

Ondanks het naderende onheil was de heropening van de Winterfabrique een heerlijke dag vol blije gezichten. Een beetje zoals vorige winter. Weet je nog? Heel Nederland haalde zijn schaatsen uit het vet, trok de warme winterkleding aan het zwierde over het natuurijs. Het waren dagen vol plezier, waarop je corona even vergat. Voor dat gevoel staat de Winterfabrique, ook met de nieuwe maatregelen.

Aangescherpte maatregelen

Met wat extra aanpassingen beleven gasten de komende weken nog heel veel ijspret. T/m 14 januari gelden de extra maatregelen:

- Maximaal twee volwassen of één huishouden per reservering, voor zowel het schaatsen als curling;

- Schaatsbaan wordt groter;

- 2 curlingbanen blijven open;

- Geen zitmogelijkheden rondom de schaatsbaan;

- Horeca sluit haar deuren;

- Vanaf tweede kerstdag haal je je eten op in een winterse drive-thru;

- Openingstijden blijven dagelijks van 10-17 uur.

Winterse drive thru

Iedereen wil een beetje in de feeststemming blijven, toch?! Daarom opent Winterfabrique vanaf tweede kerstdag een winterse Drive-Thru. Elke dag rijd je van 16:00 tot 20:00 over de tijdelijk gesloten kartbaan van Kartfabrique: met je eigen auto! Van karaoke met Mariah Carey tot een sneeuwballengevecht vanuit je eigen bolide: ontdek de verschillende winterse stops. Bij de laatste halte ontvang je je eigen gekozen menu.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!