Back Back Nieuws

Wintereditie SensXclusive presenteert vooraanstaande merken

01 oktober 2013
Dit najaar staat SensXclusive in het teken van al het moois dat de winter ons te bieden heeft. En dan vooral hoe merken als Gassan Diamonds, Laroche wijnen en Samsung de zintuigen kunnen prikkelen in deze behaaglijke periode. De wintereditie van SensXclusive vindt plaats op vrijdag 4 oktober a.s. in De Meern.

SensXclusive is een samenwerking tussen Buspro, Winecard en een aantal geselecteerde vooraanstaande merken. Samen bundelen zij twee keer per jaar de krachten tijdens een exclusieve expositie in de Buspro Luxury Lounge by Eric Kuster. Hier worden genodigden verrast met nieuwe producten en culinaire versnaperingen.

Tipje van de sluier
Tijdens de wintereditie van SensXclusive staat de locatie geheel in het teken van de vier zingtuigen: zien, proeven, horen en ruiken. Dankzij de aanwezige A-merken kunnen alle gasten, waaronder BN’ers, Captains of Industry en ondernemers, genieten van delicatessen, wijnen en nieuwe electronica- en design producten.

Most exclusive Christmas gift
Tevens zal op deze vrijdag ‘the most exclusive Christmas gift’ te bewonderen zijn. Een zeer exclusieve gift met verfijnde producten. Toegang tot dit bijzondere ‘kerstpakket’ is alleen mogelijk voor genodigden.

Totaalconcept
Robbert de Jager, mede-eigenaar van Buspro: 'Met SensXclusive kunnen we alle zintuigen prikkelen: onze elektronicapartners doen dit met ‘zien’ en ‘horen’. The Winecard en de vaste partner Cuisine on Tour strelen de zintuigen ‘ruiken’ en ‘proeven’. Kortom, op 4 oktober geven we onze genodigden een ervaring in een totaalconcept.'

Partners
Boley, Bose, Cuisine on Tour, Eric Kuster, Gassan Diamonds, Jacobus Toet, Jura, Laroche, Nikon, Samsung, Moët Hennessy, Range Rover, Vallen Living.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!