Winter in the Woods. Je eigen Bilderbergconferentie in kerstsferenWinter in the Woods. Je eigen Bilderbergconferentie in kerstsferen
Back Back Locaties

Winter in the Woods. Je eigen Bilderbergconferentie in kerstsferen

22 november 2019

Waar kun je nu beter bij elkaar komen dan in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek? In 1954 werd hier de eerste Bilderbergconferentie gehouden met wereldleiders, kunstenaars en filosofen. Vandaag de dag kan elke organisatie hier terecht voor een ongedwongen samenzijn. Tijdens ‘Winter in the Woods’ in het extra gezellig bij Bilderberg. De glazen kas op het landgoed leent zich perfect voor een sfeervolle kerstborrel of feestelijk diner. 

Zodra het schemert, kun je het niet missen: de gezellige lampen in de grote kas branden en je proeft de knusse sfeer vanaf de buitenkant. Als dan ook de vuurkorf aan is en je verwelkomd wordt met warme choco of een glühwein, dan moet je hier toch naar binnen? 

 

Samen genieten en bijpraten tijdens een kerstborrel of diner. Of wat dacht je van een vergadering of overleg in deze bijzonder sfeervolle locatie? Tijdens Winter in the Woods (van oktober 2019 t/m februari 2020) kan het allemaal bij Hotel de Bilderberg.

Heerlijk Hygge

Het fameuze Hotel de Bilderberg ligt aan de rand van de uitgestrekte bossen van Oosterbeek bij Arnhem. Het thema van de kas is duidelijk Hygge: deens voor het creëren van een fijne warme sfeer, genieten van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen.

Deze glazen kas is omringd door natuur, maar toch ben je beschut voor kou, wind en regen. De sfeer is ronduit ‘kerstig’. Dat komt niet alleen door de gezellige lichtjes. Je vindt hier knusse zithoekjes en rijkversierde tafels met de lekkerste winterse hapjes. Het vele hout en de planten maken het geheel extra warm en gerieflijk.

Samen genieten van de goede dingen in het leven

Exclusiviteit en winterse gerechten

De glazen kas is al voor groepen vanaf 50 personen exclusief af te huren. Hiermee is Winter in the Woods een perfecte locatie om bijvoorbeeld samen terug te kijken op het afgelopen jaar en de successen te vieren. Culinair komen je gasten natuurlijk niks tekort. Winter in the Woods grijpt terug naar alles dat warm en vertrouwd is. Zo start je diner met een voorgerecht om samen te proeven en te delen. Bij het hoofdgerecht heeft het hotel de schnitzel – jawel! – in een nieuw jasje gestopt, aangevuld met smaakvolle en winterse bijgerechten. Om af te sluiten wordt er een ouderwets lekkere apfelstrudel geserveerd.

Extra gezellig

Wil je het extra sfeervol maken met een programma dat past bij de doelen van jouw meeting of event? Het team van Hotel De Bilderberg zorgt er met liefde voor dat jouw bijeenkomst een geslaagd moment wordt waar iedereen met een warm gevoel aan terugdenkt. Dat kan zowel actief als passief. Lekker lachen tijdens de borrel met een pubquiz, een ontspannen workshop, tafelentertainment tijdens een kerstdiner, of een verhalenverteller die het afgelopen jaar van jullie organisatie op een inspirerende manier samenvat. De ruim ervaren office- en eventmanagers van Hotel De Bilderberg helpen je graag aan een invulling die perfect is voor jouw feest of event.

Een bijzondere bijeenkomst waar je met een warm gevoel aan terugdenkt

Ervaar het zelf

Tegen het einde van het jaar even samen stilstaan, terugkijken en de waardering naar elkaar uitspreken? Of de plannen van 2020 doornemen en elkaar inspireren? Kom naar Winter in the Woods en ervaar hetzelfde als de wereldleiders, wetenschappers, kunstenaars en filosofen in 1954 op deze inspirerende plek deden: een bijzonder samenzijn om weer opnieuw te verbinden met elkaar.

Door > Anne Marie Voskamp

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!