Back Back Nieuws

Winter Wonderland sprookje voor de donkere dagen

20 november 2014
Er was eens een prachtig landgoed… Ter gelegenheid van een chique diner werd het Koetshuis van Landgoed Broekhuizen te Leersum omgetoverd tot een sprookjesachtig Winter Wonderland. Een concept dat tijdens de donkere, koude maanden van dit jaar een sfeervolle basis biedt voor ieder event.

Tijdens de première van dit concept konden relaties en andere genodigden genieten van de sfeer onder het genot van een 5- gangendiner met daarbij een proeverij van diverse wijnen. 2-nice verzorgde de complete inrichting, indeling en aankleding van de locatie, door middel van 2D &3D plattegrondtekeningen en sfeervisuals werd de ruimte van te voren ingedeeld. Servé Verhuurservice leverde passend meubilair.

Het decor werd betoverend gevonden. Knisperend hout in grote vuurkorven verlichtte het bospad, berkenstammen in grote potten met honderden lichtjes fonkelden in het donker,weelderige winterse bloemstukken dienden als eyecatchers, besneeuwde bomen maakten het extra winters, sfeervolle reuze windlichten verlichtte de ‘witte’ loper evenals de gedecoreerde kandelaren de dinertafels, bontjes & sierkussens maakten de lounge extra knus, voile doeken uitgelicht met ijsblauw afgestelde led-spots gaven een ijskoude maar toch warme look, levensgrote witte herten & ijsberen verwelkomden de gasten en als klapstuk stonden er grote winterse bomen met glinsterende ijspegels, ijssterren en kristaldecoraties.

Zie hier de film:

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!