Back Back Nieuws

Winter Efteling: decor voor zakelijke meetings en events

28 september 2010
De Winter Efteling gaat op 29 november 2010 voor de twaalfde keer open en duurt tot en met 27 februari 2011. Negentig dagen lang zijn alle sprookjes en attracties feeëriek verlicht. Knisperende kampvuren, twinkelende lichtjes en live entertainment zorgen voor een winters warme sfeer.
Tijdens de Winter Efteling zijn alle attracties geopend. Daarnaast zijn er attracties die alleen tijdens de Winter Efteling te beleven zijn, zoals langlaufbaan ’t Hijgend Hert, Kinder Winter Wonderland en het overdekte IJspaleis waar bezoekers kunnen schaatsen.
 
De Winter Efteling kan ook dienen als decor voor kerstdiners, nieuwjaarsborrels, vergaderingen en presentaties waarbij een goede ijsbreker noodzakelijk is. Zakelijke bijeenkomsten kunnen gecombineerd worden met een bezoek aan de Winter Efteling of aan Theater de Efteling. Op 21 november gaat in dit theater de musical Kruimeltje in première. Deze musical kan bijvoorbeeld ingezet worden als afsluiting van een zakelijke meeting. Daarbij is het mogelijk een gedeelte van de theaterzaal of de gehele voorstelling exclusief uit te kopen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!