Back Back Nieuws

Winter Efteling: decor voor een wonderlijk relatie-evenement

30 september 2014
De Efteling wordt van 6 november t/m 1 februari 2015 weer omgetoverd tot Winter Efteling met duizenden twinkelende lichtjes, sneeuw en knisperende kampvuren. Het park biedt hiermee een prachtig decor voor relatie-evenementen zoals kerstdiners, nieuwjaarborrels en kick-offs. In de wintermaanden speelt in het Efteling Theater ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’. De musical ging afgelopen zaterdag 27 september in première en kan door bedrijven exclusief worden ingezet voor een familiedag.

Alleen tijdens de Winter Efteling
Rondom de kampvuren is het goed toeven met een glaasje glühwein of een mok warme chocolademelk. Het gospelkoor zorgt rondom de kampvuren voor muzikale klanken. Speciaal tijdens de Winter Efteling zijn er winterattracties zoals het overdekte IJspaleis met binnen- en buitenschaatsbaan en een sneeuwglijbaan. Hier kunnen verschillende winterse activiteiten en workshops zoals curling en icebowling georganiseerd worden.

Efteling Theater: ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’
27 september was de officiële première van ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’. De nieuwe familievoorstelling is exclusief te zien in het Efteling Theater en is geschikt voor jong en oud. Naast Wieneke Remmers en de bekende Sprookjesbosbewoners, spelen iedere voorstelling ook 14 kinderen mee, waarvan steeds 7 ‘nieuwe’ kinderen te zien zijn op het podium. Deze kinderen spelen eenmalig mee in de voorstelling en vertolken de rol van leerlingen. Ook voor bedrijven is het mogelijk om bijvoorbeeld de kinderen van hun medewerkers hiervoor op te geven. Zo staan zij tijdens de exclusieve voorstelling van het bedrijfsevenement in de schijnwerpers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!