Back Back Nieuws

Winnaars van Expojaarprijs 2007 bekend

12 december 2007
Amsterdam RAI is veelvuldig in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Nationale ExpoJaarprijs 2007 in het Utrechtse Beatrix Theater afgelopen dinsdagavond. Amsterdam RAI of deelnemers aan evenementen in de RAI kwamen in drie van de vier categorieën als winnaars uit de bus.

Trotse winnaar in de categorie ‘Beste beurs- of eventconcept business-to-business’ was Horecava met L.A.B. en Strandleven. Ook de Huishoudbeurs deed van zich spreken in Utrecht. In de categorie ‘Beste Beursdeelname business-to-consumer’ kwam de stand van Nivea (Beiersdorf) op de Huishoudbeurs 2007 als winnaar uit de bus. De presentatie van de gemeente Almere op de vastgoedbeurs PROVADA won in de categorie ‘Beste beurs- of eventdeelname business-to-business’. Skills Masters, inclusief Arbeidsmarkt, is verkozen tot het beste evenement van 2007 in de categorie business-to-consumer.

De Nationale ExpoJaarprijs is naar eigen zeggen dé nationale erkenning voor zowel de meest succesvolle beursconcepten als de meest succesvolle beursdeelnames. De prijs wordt uitgereikt aan projecten, die aantonen dat het medium live communicatie een succesvol integraal onderdeel binnen de totale marketingcommunicatiemix is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!