Back Back Nieuws

Winnaars Hospitality & Style Awards 2007

11 oktober 2007
Mondiale Nederland organiseerde afgelopen maandag de derde editie van de Hospitality & Style Awards. Dit oscarwaardige evenement met ruim 500 toonaangevende spelers uit de hospitality industrie vond plaats in de Amsterdam Convention Factory. De felbegeerde awards werden uitgereikt in maar liefst negen categorieën.


The Hospitality & Style Award 2007 ging naar de De gebroeders Poppes Amsterdam. Volgens de jury werken deze professionals voortdurend aan het aanscherpen van het concept van hun horeca-imperium aan het Rembrandtplein. Met de Escape-venue zetten ze al meer dan twintig jaar een unieke performance neer met een sterke, onderscheidende visie op het gebied van gastvrijheid en stijl voor een brede doelgroep.

Best Bar 2007 ging naar Diga Amsterdam. Volgens de Jury wordt Diga geleid door zeer enthousiaste, jonge ondernemers die hun passie voor de horeca hebben vertaald in een uitstekende, eigentijdse Venue.

Best Hospitality Concept 2007 ging naar Het Vlaams Arsenaal in Nijmegen. Deze veelzijdige horecaformule biedt volgens de jury kwalitatieve producten in een zeer aantrekkelijke omgeving. Het Vlaams Arsenaal beschikt over een helder concept waarin het traditionele Belgische café op creatieve wijze is vertaald naar een moderne variant. Best Hotel Concept 2007 ging naar Qbic Hotel Amsterdam. Met Qbic Hotels is een compleet nieuwe hotelstandaard neergezet volgens de jury.

De titel Best Bartender 2007 mag Andrew Nicholls dragen. Best Interior Design 2007 ging naar restaurant Puck in Den Haag. Las Palmas in Rotterdam kreeg de Best Restaurant Design 2007. Best Cocktail Bar ging naar Twenty Third (Okura Hotel) in Amsterdam. De technologie in de Escape Lounge in Amsterdam spelen volgens de jury in op de laatste behoeften van hun doelgroep. De jury was onder de indruk van de integratie in het interier, ontworpen door ‘huisontwerper’ Ronald Hooft, en werd bekroond met de Best Use of Technology 2007.


Op foto: Andrew Nicholls

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!