Back Back Nieuws

Winnaar EventGame 2011: 'Puur, natuur, cultuur op Sypesteyn'

22 februari 2011
EventGame 2011 stond dit jaar in het teken van het behoud van cultureel erfgoed. Een groot aantal leden van het Genootschap voor Eventmanagers heeft vorige week een concept ontwikkeld om middels evenementen, op structurele basis, inkomsten te genereren voor Kasteel Museum Sypesteyn.

 

Inspirerende locatie

In de diverse knusse kamers van Sypesteyn werd door de teams vol passie en enthousiasme aan de opdracht gewerkt. Sypesteyn bleek voor de eventmanagers een inspirerende locatie te zijn, wat was terug te zien in de presentaties van de concepten aan het einde van de dag.

 

Beoordeling jury

De jury, bestaande uit Peter op de Beek (Kasteel Museum Sypesteyn), Joanne Littooij (Ontdek een Kasteel), Mickey de Rooij (Arcadië), Jet Pijzel (Gemeente Museum Den Haag) en Herma de Heer (Kasteel Groeneveld), beoordeelde aan het einde van de dag alle concepten.

 

Het winnende concept

De jury heeft uiteindelijk voor het team gekozen die het concept ‘Puur, natuur, cultuur op Sypesteyn’ heeft gepresenteerd. Het winnende concept blinkt uit in toegankelijkheid en sluit goed aan op de toekomstvisie van de directie van Sypesteyn. Naast het generen van inkomsten, wordt er met dit concept ook kosten bespaard.

 

Het winnende team

Het winnende team bestond uit Seré Seesing (ING Nederland), Claudine Brounts (Clifford Chance LLP), Wendela van Roon (Unilever), Tanya Spetter (Provincie Zuid-Holland), Ron Steenis (UWV) en Marieka Leenders van Fontys Hogeschool MM Eindhoven. Zij was de winnares van de Student EventGame 2010.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!