Winkelman en Van Hessen organiseert Cyber Security Week 2017Winkelman en Van Hessen organiseert Cyber Security Week 2017
Back Back Nieuws

Winkelman en Van Hessen organiseert Cyber Security Week 2017

27 juli 2017
Winkelman en Van Hessen heeft de pitch gewonnen om Cyber Security Week 2017 te organiseren. In de laatste week van september staat Nederland internationaal in de spotlights rondom het thema digitale veiligheid. De pitch werd uitgeschreven door het nationale veiligheidscluster The Hague Security Delta (HSD). 
 
Ivo Nederpelt van Winkelman en Van Hessen, adviesbureau voor Marketing en PR: "Wij vinden het geweldig om de coördinatie, planning, social media campagne en het contact met internationale media op ons te nemen. Talloze toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland werken mee. Het belooft een groot succes te worden."
 

70 evenementen

 

Honderden experts leveren hun bijdrage: van het bestrijden van hackers en ransomware tot de digitale beveiliging van energiecentrales en overheidsdiensten. Deelnemers vanuit de hele wereld bezoeken ruim 70 evenementen op verschillende locaties in Den Haag.
 
Onderdeel van de Cyber Security Week 2017 zijn de Cyber Crime Conference van Europol-INTERPOL en de finale van de wereldwijde EC-Council hacking contest Cyberlympics
 
De Cyber Security Week is een initiatief van The Hague Security Delta, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, InnovationQuarter, Deloitte en The Hague Convention Bureau én meer dan 80 partners. De week vindt plaats van 25 t/m 29 september.
 
Grote belangstelling

 

Chantal de Niet, communicatiemanager bij The Hague Security Delta: “In 2015 bleek de eerste Cyber Security Week nationaal en internationaal een schot in de roos. Cybersecurity staat bij bedrijven en overheden inmiddels bovenaan de agenda, helemaal na de recente ransomware aanvallen. De belangstelling om mee te doen is gigantisch en onderstreept de leidende positie van The Hague Security Delta op dit thema. Met Winkelman en Van Hessen aan onze zijde om ons te helpen met de programmering van de week, creëren we ook dit jaar weer een spraakmakend programma en positioneren we Nederland en Den Haag als Cyber Security Capital of Europe.”
 

Over The Hague Security Delta

 

The Hague Security Delta (HSD) is het toonaangevende veiligheidscluster van Europa. Met als gezamenlijke ambitie het creëren van meer bedrijvigheid, meer banen en een veilige wereld. Ruim 350 bedrijven, kennisinstellingen en overheden die zich hebben aangesloten bij HSD, werken er samen aan innovaties op het gebied van veiligheid. Met een omzet van 7,2 miljard euro en meer dan 61.600 banen levert de veiligheidssector een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Het kloppend hart is de HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid in Den Haag. 
 
 
Over Winkelman en Van Hessen
 
Winkelman en Van Hessen (WenVH) is het grootste onafhankelijke adviesbureau op het gebied van marketing en PR in Nederland. Het is het enige bureau waar de oprichters na 38 jaar nog steeds fulltime bij betrokken zijn. Volgens het blad Management Team behoort WenVH tot de beste bureaus van Nederland (bron: bit.ly/MT-100). Bij WenVH vind je ondernemingszin, creatieve organisatiekracht en journalistieke nieuwsgierigheid onder één dak. Dat maakt het bureau tot de one stop shop voor alle mogelijke marketing- en communicatie-vraagstukken; een gesprekspartner voor opdrachtgevers in vrijwel elke sector, variërend van de Unox Nieuwjaarsduik tot Europcar en van het Ministerie van I&M tot de vereniging van pluimvee-verwerkende bedrijven, Nepluvi. Uniek aan Winkelman en Van Hessen is dat het zelf maatschappelijke en commerciële projecten initieert, zoals Museumnacht Den Haag, Big Improvement Day (winnaar van de Gouden Giraffe voor het beste zakelijke evenement van het jaar) en De Digitale Showroom: een baanbrekend online concept voor succesvolle productintroducties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!