Back Back Nieuws

Winkeldermaat start punkmedia.nl

03 december 2007
Henk-Jan Winkeldermaat, hoofdredacteur internet bij High Profile start per 1 januari 2008 punkmedia.nl, een new media advies- en productiebureau vooral gericht op spelers uit de evenementenmarkt. Hij blijft voor High Profile actief betrokken bij het produceren, professionaliseren en uitbouwen van de highprofile.weblog en andere projecten.

Punkmedia.nl adviseert op welke wijze nieuwe media en web 2.0 toepassingen een effectieve bijdrage kunnen leveren aan de online presentatie van bedrijven en personen. Naast new media advieswerk wil Winkeldermaat zich met zijn bureau richten op journalistieke productie van voornamelijk video, in combinatie met fotografie en tekst. "De meerwaarde van punkmedia.nl ligt in de combinatie van mijn kennis van de markt en mijn wijze van produceren van videomateriaal, video-interviews, eventreports, smoelenboeken, fotowerk en tekst."

De bedrijfsnaam punkmedia.nl vindt zijn oorsprong in een interview dat hij had met Guido van Nispen, algemeen directeur van Veronica en mede-organisator van innovatieve evenementen als Picnic en Blognomics. "Guido concludeerde heel treffend aan het einde van dit interview dat internet dé punkvorm is in het medialandschap. Punkmedia.nl karakteriseert mijn eigen alles-in-één manier van video-, audio-, foto- en tekstproductie: keep it real and simple."

Henk-Jan Winkeldermaat treedt per 1 januari 2008 uit dienst bij High Profile Uitgeverij, maar blijft voor High Profile actief betrokken bij het produceren, professionaliseren en uitbouwen van de highprofile.weblog. Daarnaast gaat hij een nieuwe rubriek New Media & Events verzorgen in het kwartaalblad Events over de ontwikkelingen en de kracht van nieuwe media en events.

Naar het vrij lange stuk op de highprofile.weblog.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!