'WineFlight-bar' Amsterdam Wine Festival met Meisjes van de Wijn'WineFlight-bar' Amsterdam Wine Festival met Meisjes van de Wijn
Back Back Nieuws

'WineFlight-bar' Amsterdam Wine Festival met Meisjes van de Wijn

13 maart 2019

In het weekend van 22 t/m 24 maart is het weer zover, het Amsterdam Wine Festival barst los in de Westergasfabriek. Dit jaar zijn de handen ineen geslagen met Meisjes van de Wijn voor een heuse 'WineFlight-bar'. Bij deze bar beleef je tijdens een proeverij in vogelvlucht verschillende wijnen met als thema het Zuidelijk halfrond.

Naast het proeven wordt je uitgebreid op de hoogte gebracht van de achtergrond van deze wijnen, maar heb je ook de kans om al jouw vragen over wijn te stellen. Met verschillende gradaties in de te beleven flights is het ook mogelijk om de meest exclusieve wijnen te proeven zonder dat je een hele fles hoeft te bestellen. Op de lange bar kan je terecht voor proeverijen van wijnen uit Argentinië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Australië, Chili en Peru. De Meisjes staan klaar met leuke feitjes, laagdrempelige verhalen zonder stoffige details. En vond je die ene wijn écht te gek dan kan je natuurlijk direct een fles scoren aan deze bar.

Fotocredits > Floris Heuer

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!