Back Back Achter de schermen

Wim Schuurmans (Experientis): mijn moment van 2007

24 december 2007

Voor mij is 2007 een jaar van veel mooie momenten. Maar kies er maar eens één uit. Het meest voor de hand liggend zou natuurlijk zijn de aankoop van het nieuwe kantoorpand of de benoeming tot FD Gazelle 2007. Ook de lancering van onze nieuwe website www.experientis.nl was een bijzonder moment.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Maar dat is eigenlijk allemaal buitenkant.
Mijn écht persoonlijk moment (op zakelijk vlak) van 2007 is toch wel dat ik mezelf beter heb leren kennen. Melle, ja het is een paard, heeft me laten ervaren dat ik een boeiende binder ben en niet een bindende boeier zoals ik dacht. Voor de lezer misschien een warrig verhaal maar voor mij, na uitleg door Harry Selier, in mijn ontmoetingen heel belangrijk. Want alleen als je jezelf goed kent kun je de ontmoeting aangaan. Het paardenfluisteren heeft me daarbij geholpen en leert je dus beter ontmoeten.

Ontmoeten is dan ook de insteek van mij en Experientis voor 2008. Laten we elkaar weer écht ontmoeten en dus écht communiceren. Daarom hebben we zo’n mooi vak, want evenementen komen het dichtst bij communiceren zoals het bedoeld is.

Ik wens iedereen een geweldig 2008 vol mooie ontmoetingen.

Wim Schuurmans is directeur-eigenaar van Experientis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!