Back Back Nieuws

William Sprakel leidt EventFunder.nl nieuwe fase in

13 oktober 2015
Met de overname van en verdere investering in EventFunder.nl door William Sprakel en een groep investeerders wordt een nieuwe fase ingeleid voor dit online platform. Dit besluit sluit naadloos aan bij het business model van EventFunder.nl, waarin het op korte termijn verder uitbreiden van de dienstverlening en implementatie in het platform centraal staan. 

Mooie toekomst
De oprichter van EventFunder.nl, Michel de Kruijf, ziet een mooie toekomst voor EventFunder.nl: 'Het online platform staat; leveranciers zijn aangesloten en de eerste evenementen zijn door samenbrengen van partijen met behulp van EventFunder.nl gerealiseerd. Om dit verder uit te bouwen is het nodig om de dienstverlening uit te breiden.

De komende tijd wordt de organisatie ondersteund door meerdere organisaties voor de turn-around. William heeft hiervoor de juiste partijen in zijn netwerk. Het concept staat en zal nu verder uitgebouwd moeten worden. Ook zal er een team Event Adviseurs aangenomen worden om met name het aanspreekpunt te zijn voor zowel de leveranciers als organisaties die evenementen organiseren. De kennis en ervaring van William zullen van grote toegevoegde waarde zijn om EventFunder.nl de volgende fase in te loodsen. Ikzelf zal geen actieve rol meer vervullen binnen EventFunder maar blijf de voortgang met zeer veel belangstelling volgen en blijf op de achtergrond als adviseur betrokken'.

Werkwijze Evenfunder.nl
EventFunder.nl is zowel een intermediair als een platform welke organisatoren en toeleveranciers uit de evenementenbranche samenbrengt met als doel een onderlinge synergie te bewerkstelligen. Het principe van EventFunder.nl is vrij eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun evenement of een belangrijk onderdeel daarvan - hoe klein of groot ook - op EventFunder.nl. Ingeschreven toeleveranciers kunnen hier vervolgens op reageren. Zodra een evenement is afgerond, geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de toeleverancier. Door betreffende reviews krijgen medegebruikers een helder beeld van de kwaliteit van de toeleveranciers.

William Sprakel
De ervaring van William gaat inmiddels al terug tot het jaar 2000 waar hij startte met het bouwen van websites en content management systemen. William is nu CEO van UPX Systems. UPX Systems maakt voor een grote diversiteit aan klanten oplossingen op maat op het gebied van web applicaties, webshops, cms gebaseerde websites en apps. 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!