Back Back Nieuws

Willem II stadion voor uniek bedrijfsfeest

27 augustus 2007
De Bonheur Horeca Groep presenteert in het Willem II stadion een nieuw en uniek feestidee voor bedrijfsfeesten A Night At The Stadium. Een all-in arrangement inclusief drank, partybuffet, entertainment en muziek.

Bij A Night At The Stadium staat de bijzondere sfeer van het voetbalstadion centraal. Gasten komen op vertoon van hun ‘voetbalkaartje’, na te zijn gefouilleerd, het Willem II Stadion binnen. Stewards wijzen hen de weg naar het uitvak. Hoe dichterbij ze komen, des te beter is het typische stadiongeluid hoorbaar. Door een tunnel en over ijzeren trappen arriveren de gasten in vak D. Hier volgt de ontvangst met een hapje en een drankje. Vanaf het veld worden de feestgangers welkom geheten door de directeur of ceremoniemeester.

Na de spectaculaire opening gaat iedereen via de tribune naar het hoofdgebouw waar het feest losbarst. Waar de gasten eerst als hooligans zijn ontvangen, worden ze nu als vips behandeld. Met een avond vol culinaire verwennerij, swingende muziek en verrassende entertainment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!