Back Back Nieuws

Willem de Boer Party-Service + Oldruitenborgh

08 oktober 2009
Directeur Henk de Boer van Willem de Boer Party-Service uit Emmeloord tekende gisteren een samenwerkingsovereenkomst met Chienus Schokker, directeur van Landgoed Oldruitenborgh te Vollenhove.


Complementair

"De twee partijen vormen een complementaire samenwerking op het gebied van catering in combinatie met een uniek historische stadshavezate uit 1583 als locatie voor ontvangsten van zakelijke en particuliere aard," aldus Henk de Boer.

Oldruitenborgh is zeer geschikt voor een (meerdaags) evenement met plenaire vergaderruimtes tot 140 personen. Het landgoed is met 20 gastenkamers een conferentieoord waar massaliteit niet bestaat.


Catering en culinaire mogelijkheden

Willem de Boer Party-Service voorziet vanaf nu alle bijeenkomsten en gezelschappen binnen Oldruitenborgh van catering en culinaire mogelijkheden op maat. Dit kan variëren van een viergangen diner tot receptie of van een verzorgd buffet tot barbecues of High Tea.

"De samenwerking met Willem de Boer Party-Service zal de komende jaren zeker resulteren in een zakelijke ambiance van culinaire mogelijkheden voor Oldruitenborgh," zo laat Henk de Boer weten. De partijen delen de visie dat ontmoetingen centraal staan en verkennen de mogelijkheden om die in een multifunctionele omgeving toe te passen.

 

 

Fotobijschrift:

(links) Henk de Boer van Willem de Boer Party-Service en (rechts) Chienus Schokker van Landgoed Oldruitenborgh tekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!