Back Back Nieuws

Willem de Boer en Oldruitenborgh verlengen samenwerking

08 december 2011
Directeur Henk de Boer van Willem de Boer Party-Service uit Emmeloord tekende op 30 november 2011 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Chienus Schokker, directeur van Landgoed Oldruitenborgh te Vollenhove.

Complementaire samenwerking
De twee partijen vormen al enige jaren een uitstekende complementaire samenwerking. De koks van Willem de Boer verzorgen de catering bij de partijen in het hoofdhuis van het landgoed. De gasten hebben een brede keuze uit culinaire mogelijkheden als sitting of walking diner, receptie of lunch. De gastheer en het team van Oldruitenborgh verzorgen de dranken en bediening. Landgoed Oldruitenborgh is een unieke historische stadshavezate uit 1583. De locatie is geschikt voor (meerdaagse) ontvangsten van particuliere en zakelijke aard. Het landgoed beschikt over ontvangstruimtes tot 140 personen en heeft o.a. een eigen Brasserie, een Theehuis en 20 gastenkamers.

 

Foto: (links) Henk de Boer van Willem de Boer Party-Service en (rechts) Chienus Schokker van Landgoed Oldruitenborgh bij het toegangshek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!