Back Back Nieuws

Willem de Boer cateraar van De Noorderkerk

15 januari 2010
Willem de Boer Party-Service is vanaf januari 2010 de exclusieve cateraar voor evenementen die plaatsvinden in De Noorderkerk te Amsterdam.

De Noorderkerk is een prachtig en historisch kerkgebouw op de Noordermarkt midden in de Jordaan. De kerk is bijzonder, omdat het de eerste is die volgens een geheel nieuw grondplan, namelijk van het Grieks kruis, met vier gelijke armen werd gebouwd. Daarin weerspiegelt zich de verandering die opgetreden was in visie op kerk, geloof en liturgie. Naast de kerkdiensten op zondag is er van maandag tot en met zaterdag een grotediversiteit mogelijk aan bijeenkomsten. De officiële ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst vond plaats op 23 december 2009.

Chris Kraamer, Kerkrentmeester van de Noorderkerk (rechts): “Onze locatie is bijzonder gewild en zal zich door deze samenwerking verder positioneren. Door alles in één hand te houden met één vaste professionele cateringpartner bieden we onze opdrachtgevers veel voordelen.” Henk de Boer, directeur Willem de Boer Party-Service (links): “De exclusiviteit van samenwerken garandeert voor onze opdrachtgevers een uitstekend prijs-kwaliteit niveau.”

De Noorderkerk in Amsterdam heeft een unieke vormgeving. Afhankelijk van het type event kunnen er in de Noorderkerk zeer uiteenlopende evenementen tot 400 gasten worden georganiseerd. Te denken valt aan een concert, muzikale avond, congres, diner, gala, kick-off meeting, vergadering, borrel, modeshow of product presentatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!