Wildeburg komt met nieuw festival: Wilde Weide Wildeburg komt met nieuw festival: Wilde Weide
Back Back Nieuws

Wildeburg komt met nieuw festival: Wilde Weide

20 december 2023

De organisatie achter het populaire festival Wildeburg lanceert komende zomer een nieuw festival in hetzelfde recreatiegebied. De eerste editie van Wilde Weide festival vindt van 5 tot en met 7 juli plaats en richt zich op het ontdekken van nieuwe, frisse en bijzondere live-acts uit binnen- en buitenland. Het eerste deel van het programma is zojuist bekend geworden, met acts als Nabihah Iqbal, Σtella, Takeshi’s Cashew, yune pinku en Lambrini Girls.

Wilde Weide biedt voer voor de muzikale omnivoor en mensen met een open blik. Denk aan uiteenlopende genres als frisse indie- en synthpop, experimentele windstreken van de hiphopscene, dansbare blends van funk en rootsreggae, meeslepende psychedelica, schurende post-punk, melancholische neoklassiek en left-field house en breakbeat.

Intieme setting   

Drie van de podia op Wilde Weide zijn gewijd aan live-acts, daarnaast is er één DJ podium. De podia hebben een bescheiden formaat en vangen het gevoel van een intieme clubshow, maar dan op een festival. De focus ligt op overdag en het begin van de nacht; de programmering loopt van 12:00 tot 02:00.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!