Wildbeleving Avontuur in de SchuurWildbeleving Avontuur in de Schuur
Back Back Nieuws

Wildbeleving Avontuur in de Schuur

05 september 2019

Avontuur in de Schuur is méér dan een wildrestaurant. Wild is een van de seizoensproducten waar wij trots op kunnen zijn in Nederland. Logisch om voor wild een tijdelijk restaurant te openen maar Avontuur in de Schuur wil meer dan het wildseizoen vieren. Deze pop-up informeert haar gasten over het bereiden van wild en geeft uitleg over natuurbeheer en de jacht. Hiervoor zijn maar liefst zes verschillende arrangementen beschikbaar. Speciaal bedoeld voor een bijzonder en belevenisvol bedrijfsuitje, familiebijeenkomst of om je zakenrelaties om een aparte manier te onthalen.

Wilde programma's

Zo kun je samen met een jager een boswandeling maken, zelf wild spotten en krijg je uitleg over jagen en wildbeheer. Lekker buiten BBQ’en staat ook op het programma waarbij wild natuurlijk de hoofdrol heeft. Er is zelfs een Grote Vijf Safari waar je met de boswachter in een stoere Land Rover de natuur gaat verkennen van de Utrechtse Heuvelrug.

Voor de culi’s is er een workshop Wild in de Keuken. Tijdens de Kerstdagen wordt het pop-up restaurant dat midden in de natuur staat omgetoverd tot een sfeervolle Kerstlocatie met een speciaal Kerstdiner.

Ultieme wild-belevenis

In het pop-up restaurant staat gecertificeerd Nederlands wild centraal, want wat je van dichtbij haalt is lekker. Peter-Paul Swijnenburg, eigenaar van SWIJNENBURG | meet & celebrate (Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Restaurant Bentinck), en zijn chef-kok Tommy Janssen zorgen voor de inspiratie voor het menu dat Avontuur in de Schuur serveert. De ultieme wild-belevenis die Avontuur in de Schuur biedt past bij hun manier van werken: een bijzondere plek, aandacht voor beleving en kwalitatieve en eerlijke producten.

Vlees eten op een duurzame manier

Wild van het seizoen is een van de meest duurzame manieren van vlees eten. Het wildseizoen is daarom altijd al een grote inspiratiebron voor chef Tommy Janssen: ‘Bij restaurant Bentinck, onderdeel van SWIJNENBURG, putten we uit wat de landgoederen van de Utrechtse Heuvelrug, de moestuin en het seizoen te bieden hebben. Samen met Avontuur in de Schuur spannen we ons, tijdens het wildseizoen, in voor de ultieme wild-belevenis midden in de natuur.'

Partners

De partners die van Avontuur in de Schuur een succes gaan maken zijn: Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, ’t Wildhuus Landelijke Decoraties, Sligro, Koninklijke Ruig wild en gevogelte en Heineken. Vanuit hun expertise leveren zij een bijdrage aan dit nieuwe concept. Het concept is bedacht en wordt uitgevoerd door Van der Linde Catering + Evenementen en Creative Sponsoring in samenwerking met SWIJNENBURG | meet & celebrate.

Reservering

Avontuur in de Schuur zal haar paviljoen opzetten in het Doornse Gat, een prachtig natuurgebied en onderdeel van ‘t Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Het restaurant is slechts acht weken open, van 1 november t/m 29 december. Reserveringen voor het restaurant en voor de arrangementen kunnen vanaf nu gemaakt worden via avontuurindeschuur.nl.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!