Wijnrestaurant op het Land in Voerendaal openWijnrestaurant op het Land in Voerendaal open
Back Back Nieuws

Wijnrestaurant op het Land in Voerendaal open

19 augustus 2022

De derde editie van Wijnrestaurant op het Land in Voerendaal - een initiatief van wijnrestaurant Mes Amis Maastricht - is open. De liefde voor streekproducten en passie voor wijnen vormen het fundament van Wijnrestaurant Op het Land editie 2022. Dit jaar op Landgoed Overst in Voerendaal. Bijna vier weken lang, tot en met 11 september kun je hier genieten van regionale wijn spijs combinaties. Het Wijnrestaurant op het Land, is een aantal jaren geleden bedacht om (Zuid-) Limburg nadrukkelijker op de kaart te zetten als wijnregio van de toekomst.

Wijn spijs combinaties

Eigenaresse van Wijnrestaurant Mes Amis en vinologe Annaline Doelen laat je hier graag de door haar zorgvuldig uitgezochte regionale wijnen proeven. Onder leiding van haar zoon en mede-eigenaar Patriek Doelen en zijn keukenteam geniet je ondertussen van unieke smaakcombinaties met gerechten die passen bij de wijn en het seizoen.

Te gast bij Landgoed Overst

Gastheer van dit jaar is Ruud Verstegen, eigenaar van het hele gebied rondom het paviljoen waarin dit jaar het restaurant ligt. Hier onderhoudt Ruud een wijngaard van 10 hectare met diverse druivenrassen. Van al deze rassen maakt hij wijnen per druivensoort en soms maakt hij een wijn van diverse soorten druiven. Leuk toch dat je nu de gelegenheid hebt om ook de wijnen van Landgoed Overst te midden van de wijnranken te proeven?

Kom genieten

Inmiddels zijn er al bijna 6000 mensen die hun plekje in het restaurant reserveerden en dat aantal groeit gestaag. Wil je dit evenement niet missen? Reserveren kan via deze link: www.wijnrestaurantophetland.nl. Je bent van harte welkom tot en met 11 september om culinair te komen genieten bij Wijnrestaurant op het land.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!