Back Back Nieuws

Wijn vloeit en woorden stromen bij De Nieuwe Liefde tijdens 24H West

04 maart 2016
In West-Amsterdam zijn er op 12 en 13 maart vele out of the box evenementen georganiseerd. Zo is er volop kans om de creatieve en innovatieve kant van West te ervaren. Theaters, musea, clubs, winkels en bijzondere gebouwen openen tijdens 24H West hun deuren voor publiek. 

Ook De Nieuwe Liefde aan de Da Costakade doet mee. Vanaf zaterdag 12 maart om 16.00 uur is er een doorlopende literaire wijnproeverij. Het gebouw was vroeger een wijnpakhuis en is tevens al jaren het podium van De poëzie van de zondagmiddag. Het idee voor een literaire wijnproeverij was volgens het team van de locatie dan ook snel geboren. Elk half uur dragen (slam)dichters voor uit eigen werk en uit het werk van anderen, die hen beïnvloed hebben. De wijnselectie is geïnspireerd op de dichters en hun gedichten.

Toegang gratis en reserveren is niet nodig. Meer informatie vind je hier

Inspirerende locatie
De Nieuwe Liefde is een multidisciplinaire locatie die inspireert. Deze locatie biedt ruimte aan zes zalen en is geschikt voor 8 tot 375 personen. Voor informatie, of het maken van een afspraak voor een locatiebezoek, kunt je contact opnemen met de afdeling Sales & Events

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!