Wij zijn Valkenburg lanceert nieuwe website én brochureWij zijn Valkenburg lanceert nieuwe website én brochure
Back Back Nieuws

Wij zijn Valkenburg lanceert nieuwe website én brochure

14 maart 2018

Wij zijn Valkenburg heeft afgelopen week haar tweejarig bestaan gevierd. In twee jaar tijd heeft het evenementenbureau in Zuid-Limburg laten zien dat Valkenburg een perfecte uitvalsbasis is voor grote en kleine events, van meeting tot meerdaagse incentives. Het team van Wij zijn Valkenburg zit niet stil en is voortdurend bezig de klantbeleving en service naar een hoger niveau te tillen. Persoonlijk contact, de centrale ligging in het centrum van Valkenburg en de begeleiding gedurende de events vanaf het eerste telefoontje tot aan de aftersales blijven hierbij de ‘unique selling points'.

Nieuwe website en brochure

Het tweejarig jubileum werd feestelijk ingeluid met de lancering van de nieuwe website. De nieuwe website is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en vooral mobiel vriendelijk. Dit alles om ervoor te zorgen dat de gebruiker het gemak ervaart van de service en kwaliteit waar Wij zijn Valkenburg voor staat.

Naast de nieuwe website is er tevens een compleet nieuwe brochure van de pers gerold. Een magazine dat laat zien wat Valkenburg en het Zuid-Limburgse Heuvelland te bieden heeft. Het magazine is digitaal te downloaden op de website van Wij zijn Valkenburg.

'Stukje buitenland in eigen land'

'In de afgelopen twee jaar hebben wij vele bedrijven mogen ontvangen. Het unieke en zeer uitgebreide aanbod van activiteiten en representatieve locaties is een perfecte mix die bij veel opdrachtgevers in de smaak valt. Uiteraard in combinatie met het schitterende Zuid-Limburgse landschap en de gezelligheid die Valkenburg te bieden heeft. Met de nieuwe website en brochure hopen wij meer potentiële opdrachtgevers te kunnen overtuigen en hen het échte Valkenburg laten beleven. Wie wilt er nou geen events in een stukje buitenland in eigen land..?', aldus Camiel America, eigenaar Wij zijn Valkenburg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!