Wij hebben dé locatie voor jullie zomer event gevonden, het Inspyrium!Wij hebben dé locatie voor jullie zomer event gevonden, het Inspyrium!
Back Back Locaties

Wij hebben dé locatie voor jullie zomer event gevonden, het Inspyrium!

13 maart 2019

Hebben die eerste mooie lentedagen van februari je bloed ook sneller doen laten stromen? Kun je ook niet meer wachten op de zomer? Neem dan eens een kijkje bij Ebben Inspyrium in Cuijk, hét antwoord op die lentekriebels. Kom tot bloei in een inspirerende omgeving die zelf letterlijk volop in bloei staat.

Groene loper

Inspyrium is een evenementenlocatie waar een groen karakter hand in hand gaat met een duurzame industriële omgeving. Dat wordt bij de eerste stap al duidelijk wanneer de gasten over de groene loper van echt gras het Inspyrium binnentreden. En daar blijft het niet bij! De tientallen in bloei staande bomen, waarmee de binnenruimtes worden aangekleed, geven een groene en intieme sfeer. Bij Inspyrium is het altijd zomer.

 • Groen, groen en nog meer groen
  Groen, groen en nog meer groen
 • Borrel in de daktuin
  Borrel in de daktuin
 • Indoor groen
  Indoor groen
 • Genieten uit eigen daktuin
  Genieten uit eigen daktuin
 • Echt gras
  Echt gras
 • Kwekerij excursie
  Kwekerij excursie
 • Rooftop BBQ
  Rooftop BBQ
 • Borrel in de daktuin
  Borrel in de daktuin

Eetbare daktuinen

Wanneer je al onder de indruk bent van de bomen die je binnen in de ruimtes aantreft, dan zullen de daktuinen alle verwachtingen overtreffen. De 1.400 m² van de eetbare daktuinen staan vol met duurzaam gekweekte fruitbomen, biologisch geteeld fruit en verse kruiden. Geef je gasten de ultieme beleving en laat ze zelf de hand strekken om een heerlijke appel of peer te plukken!

Zomerse activiteiten in de buitenlucht

Naast de robuuste ruimtes en de daktuinen kunnen op de landerijen van moederbedrijf Boomkwekerij Ebben allerlei zomerse activiteiten worden ondernomen. Heerlijk in de buitenlucht! Bij wat minder weer kan er natuurlijk uitgeweken worden naar de flexibele ruimtes.

Rooftop borrel

Wat is er nou mooier dan een indrukwekkende dag af te sluiten met een heerlijke, zomerse BBQ? De landelijke omgeving van Boomkwekerij Ebben is het decor waarop je uitkijkt wanneer je in de zwoele warmte van de avondzon geniet van een zomerse rooftop borrel met de daktuin of het penthouse als decor.

Vernieuwde website

Alles wat Inspyrium te bieden heeft, komt samen op de nieuwe website inspyrium.nl. Daar vind je een gezonde dosis inspiratie voor je volgende event. Of het nu gaat om iets te promoten (beurs/product), te vieren (teambuilding) of te vertellen (kennis), bij Inspyrium geldt: niets is te gek. Ze houden ervan om uitgedaagd te worden en samen een evenement tot een hoger level te tillen. Wetende dat deze wisselwerking veel kan betekenen, is Inspyrium erg benieuwd naar inspirerende feedback op de nieuwe site. Voor niets gaat de zon op, dus het beste of leukste evaluatiepuntje wordt beloond met een fruitboom! Die hoef je uiteraard niet zelf op te halen, die komen zij persoonlijk brengen. Stuur je mening naar joinus@inspyrium.nl en misschien plukken jullie binnenkort iedere dag fruit van de boom op kantoor.

Door > Rob van Hilten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!