Back Back Nieuws

WiFi aan boord van de Stedemaeght

15 mei 2015
De Stedemaeght heeft sinds dit seizoen WiFi aan boord. Afgelopen winter is de imposante Stedemaeght verbouwd. Met name de verplaatsing van de bar en het aanbrengen van een nieuwe geluidsinstallatie zorgen voor een zicht- en hoorbaar verschil.

WiFi
De WiFi-technologie maakt het mogelijk om op een korte afstand draadloos gegevens te versturen. Die korte afstand maakt deze techniek juist zo geschikt voor de Stedemaeght; er kan waar dan ook aan boord van het schip worden gebruikgemaakt van internet. Dit klinkt als de normaalste zaak van de wereld maar op een schip is dat nog wel eens anders.

De voordelen
Tijdens zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen brengt de beschikbaarheid van WiFi een groot voordeel. Zo kan er heel gemakkelijk iets worden opgezocht op internet of je kunt skypen met achtergebleven collega’s op kantoor. De adembenemende Stedemaeght is tevens een populair trouwschip. Door het implementeren van WiFi aan boord van het schip kunnen de trouwfoto’s van het kersverse koppel en de gasten direct online worden geplaatst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!