Back Back Nieuws

Wie wint de ToerNed award na Burger's Zoo?

05 januari 2010
Wie is de opvolger van Burgers’ Zoo voor het leukste dagje uit? En wint de ToerNed Award 2009? Welk recreatiebedrijf verzorgde in 2009 het meest bijzondere daguitstapje? Aanmeldingen voor deze vrolijke prijs kunnen worden ingezonden t/m 15 januari 2009. Het consumentenoordeel zal bepalen wie het komend jaar met de ToerNed Award mag pronken.

 

ToerNed organiseert jaarlijks deze verkiezing van Het Leukste Dagje Uit. Dit grootste Nederlandse samenwerkingsverband van dagrecreatieve bedrijven wil daarmee de aandacht vestigen op de hoge kwaliteit en het bijzondere aanbod van de dagrecreatie in ons land.

 

Publiek kiest winnaar

Vorig jaar, zie foto, ging de prijs naar Burgers’ Zoo in Arnhem. Bedrijven die in aanmerking willen komen voor de prijs kunnen zich aanmelden door een deelnameformulier in te vullen. Via een publieksenquête wordt uiteindelijke de winnaar gekozen.

 

De prijs wordt uitgereikt op 4 maart tijdens Vakbeurs Het Leukste Dagje Uit in Gorinchem. Inschrijfformulieren en het reglement kunnen worden opgevraagd via de website of door een mail te sturen naar info@vakbeurshetleukstedagjeuit.nl

of per post:

Anouk van de Pol, SLIMMadvies, De Enk 5a, 6661 KK Elst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!