Award Beste Family Entertainment CenterAward Beste Family Entertainment Center
Back Back Nieuws

Wie wint Award Beste Family Entertainment Center?

09 maart 2018

De Online-Stembus voor de Pleisureworld uitverkiezing Beste F.E.C. – Family Entertainment Center is geopend. Deze ondernemersprijs in dagrecreatie is speciaal bedoeld voor de F.E.C. – Family Entertainment Centers die sinds enkele jaren met een enorme opmars bezig zijn. Iedereen kan vanaf nu zijn of haar favoriete uitje naar een van de vele F.E.C.'s of Leisure Boulevards aanmelden.

Beste F.E.C. 2016 De Voltage in Tilburg

De laatste Award Winnaar Beste F.E.C. van 2016 was de Voltage in Tilburg met meer dan 10.000m2 top vertier van de bovenste plank. Met 25 verschillende attracties een van de grootste in ons land en al vijf en twintig jaar trendsettend als het gaat om nieuwe originele arrangementen. Dat de opmars van de F.E.C. geen vluchtige hype blijkt te zijn dat over enkele jaren zal overwaaien is blijkt wel uit de populariteit van deze nieuwe dagattractie waar niet alleen het aantal locaties in ons land blijft toenemen maar ook bezoekersaantallen in de buurt komen van de echte pretparken. De Voltage in Tilburg heeft afgelopen jaar haar 250.000 bezoeker mogen ontvangen binnen de poorten van deze unieke top-locatie die momenteel weer wordt verbouwd en voorzien wordt van vier kinder escape rooms.

De nieuwe Award Winnaar Beste F.E.C. van 2017

Iedereen kan vanaf nu stemmen op zijn of haar favoriete F.E.C. – Family Entertainment Center. Deelnemers aan de Award Winnaar Beste F.E.C. zijn ook trouwe bezoekers aan de Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit alwaar de winnaar bekend zal worden gemaakt. Dit jaar zal de uitreiking plaats vinden op 22 maart bij SuperFun te Amersfoort. De prijs zal dit jaar worden overhandigd door een special gast uit Engeland David Horler – de bedenker van TractorTed.

De Vakjury heeft belangrijke stem

Ook dit jaar worden publiek- recreatie ondernemers aangemoedigd om zoveel mogelijk bijzondere Family Entertainment Center locaties aan te melden en te werven. Naast de stemmen van het publiek- ondernemers heeft de vakjury van Pleisureworld een belangrijke stem in de uiteindelijke definitieve rangschikking. De Vakjury bestaat uit expert in recreatie & toerisme w.o.Walter Jonker – Pretwerk, Ton Vermeulen – NRIT, Marc Gerlings – Recreatie en Toerisme, Reinoud van Assendelft de Coningh – Van Assendelft & Partners en Max Coppes – Winnaar van de laatste Award Winnaar BEST F.E.C. 2016 de Voltage in Tilburg. Lees meer.

Wie komen hiervoor in aanmerking?

Naast de Voltage, eén van de bedrijven die het goed doen zouden zo maar weer met de 1e prijs ervan door kunnen gaan. Maar ook bedrijven als Preston Palace – Leisure Dome Kerkrade – Zero55 Enschede – Intratuin Duiven (funshoppen) - etc... Ook het onlangs geopende The Maxx behoren tot potentiële kanshebbers. Naast veel landelijke publiciteit is er voor de winnaar van de editie 2017 Award Winnaar Beste Family Entertainment Center niet alleen de Glory maar ook een special ontworpen Award met een geldprijs als beloning voor management team en medewerkers voor hun geleverde prestaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!