Back Back Nieuws

Wie heeft regio Maastricht het beste als congresbestemming op de kaart gezet?

15 maart 2016
Burgemeester Annemarie Penn-te Strake reikt op zaterdag 19 maart, tijdens de jaarlijkse TEFAF bijeenkomst van de congresambassadeursclub Amici ad Mosam, de Brightlands Convention Award 2015 uit aan diegene die het afgelopen jaar de meest waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de regio Maastricht als congresbestemming. 
 
De genomineerden voor de Brightlands Convention Award 2015 zijn:
- Prof. dr. Rudy Nuijts - Winter Meeting van de European Society of Cataract and Refractive Surgery 2017
- Prof. dr. Mark Post - 1st International Symposium on Cultured Meat 2015
- Prof. dr. Chris Reutelingsperger - 8ste Internationale Conferentie over Annexins 2015
- Prof. dr. Luc Zimmermann - ESPR/jENS 2019 (ESPR is de European Society for Pediatric Research en jENS is de Joint European Neonatal societies Meeting)

Het bestuur van het Maastricht Convention Bureau selecteert uit deze genomineerden de winnaar. Het bestuur bestaat uit: Frans Willem Cox, directeur Hotel Van der Valk Maastricht, Lars Flinkerbusch, directeur VVV Maastricht Marketing, Susanne Pauwels, managing director van Pauwels Congress Organisers en Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht. Bestuursvoorzitter is Jan Kees Dunning, CEO Brightlands Maastricht Health Campus.

Platform Maastricht & regio 
Amici ad Mosam is door MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau opgericht in 2011 met als doel een netwerk en platform te creëren tussen regionale academici, MECC Maastricht en Maastricht Convention Bureau. Laatstgenoemden houden zich al jaren bezig met het leggen van contacten met academici uit Maastricht & regio, om te proberen, samen met hen, congressen en wetenschappelijke bijeenkomsten naar Maastricht te halen en te initiëren.

De award wordt gesponsord door Brightlands. Brightlands brengt wetenschappers, onderzoekers en ondernemers bijeen om meerwaarde te creëren voor wetenschappelijk onderzoek en medische technologie. Congressen zijn van essentieel belang om deze verbindingen tot stand te brengen.

Op de foto: de Brightlands Convention Award 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!