Back Back Nieuws

Wie is De Slimste Event Professional van 2015?

25 maart 2015
Ruim 100 eventprofessionals, leden en partners van het Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals, G14 en IDEA, streden donderdag 19 maart om de titel ‘De Slimste Event Professional van 2015’.

Winnaars
Onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut werd de aanwezigen het vuur na aan de schenen gelegd. Vragen binnen de categorieën verzekeringen, juridisch, catering en locaties passeerden de revue, waarbij geregeld discussies binnen de vakken van de opdrachtgevers, suppliers, bureaus, jongeren, freelancers en musea ontstonden.

Het vak met de suppliers bleek de grootste eventkennis te bezitten en kwam dan ook als winnaar uit de bus. Maar Lennart Peeperkorn van Dechesne & Boertje mag zich als individuele winnaar het komende jaar De Slimste Event Professional noemen. Hij nam de beker mee naar huis. Medailles waren er voor de nrs. 2 t/m 6: Mandy Ruhé – suppliers; Annemieke Okkema – musea; Kim van Kampen – freelancers; Anouk Stobbelaar – G14; Annelies Krol – opdrachtgevers.

Dankwoord
Bijzondere dank gaat uit naar Anne Hoencamp-Noest van het Event & Convention Center Leiden voor de fantastische ontvangst. In samenwerking met het technisch bedrijf Nightforce verzorgde Lumi tijdens het evenement het stemsysteem.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!