Back Back Nieuws

WestergasTerras viert vijfjarig jubileum met WesterLiefde en WesterUnie

27 juli 2012
Het is vijf jaar geleden dat het WestergasTerras zich samen met de WesterLiefde en WesterUnie vestigde in het culturele en historische Westerpark. Met trots wordt teruggekeken op de afgelopen jaren die ervoor hebben gezorgd dat de drie locaties zijn uitgegroeid tot een waar begrip binnen Amsterdam en omstreken.

 

Knallende aftrap van het jubileum

Het vijfjarig bestaan werd op vrijdag 20 juli uitgebreid gevierd in de WesterLiefde. De genodigden stond een complete verassing te wachten. Een spectaculair en levendig parcours als entree zorgde voor een knallende aftrap van het jubileum. Diverse verrassingselementen als een zogenaamde medische controle met een toediening van een shot Jägermeister als medicijn, vermomd worden met een snor en daarna een glas champagne met kaviaar om het af te maken.

 

Culinair oord

De WesterLiefde was compleet omgetoverd tot een feestelijk culinair oord met loslopende kippen en sfeervolle decoratie. Voor het avondprogramma van start ging, konden de gasten meegenieten van een zomerse BBQ met een heus speenvarken aan het spit.

 

Kers op de taart

Met goed gevulde magen ging het feest van start. Een loterij met eigenzinnige grappige cadeaus voor de mazzelaars en vervolgens een ludieke bedankfilm en mooie speech barste het feest los. Er werd volop gedanst op de opzwepende tunes van de DJ. De cocktails en drank vloeide rijkelijk, maar een optreden van Hans Dulfer als laatste verassing was de kers op de taart.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!