Back Back Nieuws

WestCord Hotels kiest voor Mucho More

04 december 2008
Om hotelgasten volledig te kunnen voorzien in hun behoeften, is WestCord Hotels met ingang van 1 november in zee gegaan met Mucho More, onderdeel van de 2-Entertain & Ademani Holding, voor alle ondersteuning op het gebied van evenement concepting bij de verschillende hotels en het WTC Expo te Leeuwarden.

 

Ook alle te openen hotels, zoals in 2009 het Golden Tulip Leeuwarden en Golden Tulip Amsterdam Fashion, behoren tot de creatieve verantwoordelijkheid van Mucho More. In samenwerking met Island Events – onderdeel van WestCord Hotels – worden tevens de Wadden meer op de evenementenkaart gezet.

Eerste Europese Fashionhotel
Er gaat het komende jaar veel gebeuren bij de WestCord Hotels; Naast de opening van het Golden Tulip Leeuwarden medio augustus, wordt de groep uitgebreid met het eerste Fashionhotel van Europa; het Golden Tulip Amsterdam Fashion, dat volgens de planning in juni 2009 haar deuren zal openen. "We zijn heel enthousiast over alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Om de juiste balans te creëren in de hospitality en evenementbranche hebben we Mucho More aangetrokken. We zien de samenwerking als een verrijking van ons product en hebben er het volste vertrouwen in dat we samen tot inspirerende en creatieve resultaten komen om WestCord Hotels nog beter in de markt te zetten," aldus mede-eigenaar Jennifer Westers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!