Werk nodig? Kom naar de Career Xperience 2017Werk nodig? Kom naar de Career Xperience 2017
Back Back Nieuws

Werk nodig? Kom naar de Career Xperience 2017

23 oktober 2017

Tijdens alweer de 9e editie van de Career Xperience (voorheen Banenbeurs 020 geheten) zijn weer diverse, grote werkgevers aanwezig met vacatures, bijbanen én stageplekken voor werkzoekenden uit de regio groot Amsterdam.

Veel aanbod

Op vrijdag 24 november tussen 10:00 en 16:00 uur zal op de 4e verdieping van de Amsterdam ArenA een platform van werkgevers en werkzoekenden worden gecreëerd, waar je snel in contact kunt komen met bedrijven die op zoek zijn naar (veel) nieuwe medewerkers. De beurs richt zich op werkzoekenden met een (v)mbo én hbo niveau en is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Naast werkgevers zijn er ook verschillende interessante partijen aanwezig die je verder kunnen helpen op de arbeidsmarkt. Zo zijn er CV dokters, LinkedIn adviseurs en is er een professionele profielfotograaf aanwezig die voor slechts €10 een up-to-date foto maakt voor bijvoorbeeld op je CV.

Voor alle bezoekers is de toegang gratis en hoeft men zich niet vooraf of ter plekke te registreren, maar kan iedereen gewoon in- en uitlopen wanneer men wilt. 

Neem voor meer informatie een kijkje op de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!