Back Back Nieuws

Wereldrecord grootste Fruits de Mer op ss Rotterdam

30 juni 2011
Een nieuw wereldrecord is gevestigd; met een gewicht van 1.958 kg, 80 m2 oppervlakte en een etagere van 6 meter hoog met drie plateaus, is op het achterdek van ss Rotterdam een wereldrecord gevestigd. De etagere was volgeladen met een gevarieerde Fruits de Mer met 51 varianten aan schaal- en schelpdieren.

 

Certificaat persoonlijk overhandigen

Guinness World Records heeft het certificaat overhandigd aan Floris-Jan Zwaag (directeur hotels & restaurants ss Rotterdam) en Marcel van Breda (directeur Schmidt Zeevis Rotterdam). Ms. Tarika Vara van Guinness World Records was uit Londen overgekomen om het certificaat persoonlijk uit te reiken. De initiatiefnemers Floris-Jan en Marcel gaven op hun beurt alle eer door aan Erik Troost (Food & Beverage Manager ss Rotterdam) en Wichert Steller (operationeel manager bij Schmidt Zeevis), die met hun teams een topprestatie hebben geleverd.

 

Het startschot lossen

Er waren meer dan 1.000 VIP gasten aan boord, die de avond van hun leven meemaakten. Prachtige zomeravond met een prachtige sunset op het achterdek van het ss Rotterdam. Inge de Bruijn heeft de opening verricht door het startschot te lossen. De scheepshoorn nam het over en de duizenden ballonnen, die de fruits de mer even moesten verstoppen, gingen de lucht in.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!