Back Back Nieuws

Wereldmuseum gaat voor samenwerking met Maison van den Boer

14 april 2014

De afgelopen vier jaar heeft het Wereldmuseum Rotterdam de service- en
productkwaliteit in haar horeca naar een aanzienlijk hoger niveau weten te
brengen. Eind 2013 werd al bekend dat het restaurant Wereldmuseum het eerste
museumrestaurant in Nederland is met een Michelin-ster en heeft het restaurant
een mooie GaultMillau-notering.

Stabiele bedrijfsvoering
Nu er sprake is van een goede en stabiele bedrijfsvoering, is het museum
een exclusief partnership aangegaan met eventcateraar Maison van den Boer. Op
deze wijze wil het museum een nog stevigere plek bemachtigen als Rotterdamse
evenementen- en congreslocatie.

Samenwerking
Vanaf februari 2014 is er een samenwerking tussen Maison van den Boer en het
Wereldmuseum. Dat houdt in dat de Koninklijke balzaal en de Elie van
Rijckevorselzaal nu ook door Maison van den Boer intensief vermarkt zal worden.
De hierdoor beoogde extra besteding kan op deze wijze gedeeltelijk weer in
tentoonstellingen en cultureel erfgoed geïnvesteerd worden.

Optimale gastvrijheidsbeleving
Maison van den Boer is een gerenommeerde speler in de Nederlandse catering-
en hospitality markt met een sterk portfolio in sport- en cultuurevenementen.
Deze samenwerking draagt voor het bedrijf bij aan een verdere verankering
binnen de Rotterdamse markt en is uitermate trots om mee te werken aan een
optimale gastvrijheidsbeleving binnen het Wereldmuseum Rotterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!