Wereldhavendagen start kaartverkoopWereldhavendagen start kaartverkoop
Back Back Nieuws

Wereldhavendagen start kaartverkoop

11 augustus 2022

Aanstaande maandag 15 augustus om 12:00 uur start de kaartverkoop van de Wereldhavendagen. Tijdens de 45e editie van het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland, dat plaatsvindt op 2, 3 en 4 september 2022, is er weer een uitgebreid aanbod excursies, tours, rondvaarten en andere activiteiten, zoals de unieke filmpremière van ‘Wild Port Of Europe’. Ook zijn er diverse nieuwe, gratis programmaonderdelen toegevoegd - waaronder een spectaculaire demonstratie van een E1 powerboat.

Bij de diverse excursies, vaartochten en tours in en om het havengebied krijgen bezoekers letterlijk een kijkje achter de schermen van de Rotterdamse haven. Zo zijn er excursies naar verschillende containerterminals, die dagelijks met behulp van slimme technologie de in- en uitvoer van honderden tonnen goederen, containers en schepen op een schone, efficiënte en veilige manier in goede banen leiden. Of ontdek innovatieve startups en multinationals, die aan duurzame oplossingen voor de toekomst werken.

Ook zijn er verschillende infrastructurele projecten te bezoeken, die ervoor zorgen dat de Rotterdamse haven goed bereikbaar blijft en we in de stad en de rest van het land droge voeten houden. Voor de bezoekers die de haven graag vanaf het water beleven, zijn er diverse vaartochten te boeken, van klassieke zeeslepers tot een P&O-cruiseferry. Wie alles liever vanuit vogelperspectief ziet, kan vanaf de Landtong Rozenburg een heuse helikoptervlucht over het havengebied maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!