Wereld daagt Limburgse tentenbouwer uitWereld daagt Limburgse tentenbouwer uit
Back Back Nieuws

Wereld daagt Limburgse tentenbouwer uit

04 juni 2018

Veldeman, de Breese fabrikant van tenten en zeilstructuren, wordt door zijn internationale klanten uitgedaagd om vijf niet-alledaagse opdrachten tot een goed einde te brengen en zich tot wereldkampioen te kronen. 'We willen zo onze baseline Challenge our limits bevestigen,' legt Andy Moors, CEO van Veldeman, uit. De uitdaging kadert binnen het naderende WK Voetbal 2018 in Rusland. 

Challenge our limits

Als wereldspeler komt Veldeman vaak voor heel wat uitdagingen te staan. 'Maar we kunnen met onze totaaloplossingen praktisch altijd een passend antwoord bieden. Vandaar onze baseline Challenge our limits: geen uitdaging is ons te groot.' Om de proef op de som te nemen, organiseert het Breese bedrijf een eigen wereldkampioenschap, waar hun internationale klanten de tentenbouwers een uitdaging voorschotelen en hen uit hun comfortzone halen. 

Vijf landen, vijf uitdagingen

Zoals het een wereldkampioenschap betaamt, werden de vijf uitdagende landen geloot door de hand van Andy Moors zelf. Klanten uit Peru, Australië, Japan, Nederland en België zullen met hun uitdagingen het vuur aan de schenen leggen van Veldemans medewerkers. 'De uitdagingen hebben steeds een link met het land dat ons uitdaagt. Zo moeten we voor Peru, een land waar veel metalen ontgonnen worden, een stevige tribune bouwen. Onze medewerkers splitsen zich op in teams om de verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen.'

Waar sport is, is Veldeman

Veldeman is actief in verschillende sectoren, waarbij de sportwereld een prominente plaats inneemt. 'Want waar sport is, daar is Veldeman. Zo zijn we al aanwezig in de Russische Premjer-Liga, de hoogste voetbalcompetitie van Rusland, waar we een van de voetbalvelden van Lokomotiv Moskou overdekten. We konden het WK in Rusland dus onmogelijk zomaar voorbij laten gaan,' besluit Andy Moors.

De spannende strijd zal online te volgen zijn op www.veldemangroup.com/nl/world-cup en via de social media van Veldeman (Facebook, LinkedIn en Instagram)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!