Welkom op de legendarische VrijMiOlieboBo®Welkom op de legendarische VrijMiOlieboBo®
Back Back Nieuws

Welkom op de legendarische VrijMiOlieboBo®

11 december 2019

Elke 2e vrijdag voor de kerst ontstaat er bij Bwefar, aan de Simon Stevinweg 16 in Zwolle, vanaf 16:00 uur een gezellige drukte in de straat. Op onze thuisbasis bij Bwefar hebben we dan de befaamde VrijdagMiddagOliebollenBorrel, of voor de geoefende bezoekers, ook wel de VrijMiOlieboBo® genoemd. Dit jaar wordt op vrijdag 13 december de voorbereidingen weer getroffen voor de gezelligste afsluiter van dit jaar.

Elkaar ontmoeten

Het hele leven bestaat uit verschillende soorten relaties: familie, vrienden, kennissen, klanten, leverancier noem maar op. Al deze relaties horen erbij en maken het leven mooi en waardevol. En daarom is ook iédereen welkom bij de VrijMiOlieboBo® van Bwefar. Even stilstaan en elkaar ontmoeten in deze feestelijke maar, voor heel veel mensen, ook drukke tijd.

Kampvuur en muziek

Zoals je van ons gewend bent, zijn de borrels bij Bwefar alcoholvrij en zullen de vers gebakken oliebollen, het kampvuur, de muzikale invulling en de Kerstgedachte niet ontbreken. Kom jij ook? Meld je dan gerust nog even aan via onderstaande link! borrel@bwefar.nl

Ben je verhinderd, geen nood! Vrijdag 11 December 2020 is de volgende VrijMiOlieboBo® dus noteer deze alvast in de agenda voor volgend jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!